Schimbări la FRF

Mihai ROŞOIU

frfFederaţia Română de Fotbal îşi doreşte un proces decizional just şi coerent la nivelul Comisiilor de Disciplină şi de Recurs. Un prim pas major în atingerea acestui deziderat l-au constituit modificările la nivel normativ realizate în anul 2014.
Ulterior, în şedinţa din 15 decembrie 2014, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis o modificare vizând şi componenţa acestor comisii. Astfel, s-a votat numirea domnului Marian Tudor în funcţia de membru al Comisiei de Recurs şi numirea domnului Valentin Cocean în funcţia de membru al Comisiei de Disciplină, în vederea îmbunătăţirii activităţii acestei comisii.
Această iniţiativă a avut ca temei asigurarea unei experienţe interdisciplinare la nivelul organismelor jurisdicţionale şi furnizarea unui cadru care să permită coerenţă decizională, per ansamblu.
Acestea sunt sigurele temeiuri ale iniţiativei. Orice membru al unui organism jurisdicţional trebuie să decidă doar în conformitate cu normele statutare şi regulamentare, precum şi astfel cum îi dictează propria conştiinţă.
In concluzie, considerăm că organismele jurisdicţionale ale FRF îşi vor optimiza astfel activitatea şi vor pronunţa soluţii temeinice şi regulamentare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Selecţie pentru naţionala jucătorilor fără contract

Federaţia Română de Fotbal cu sprijinul AFAN organizează la început de an selecţii pentru jucătorii români care nu au în prezent niciun angajament şi care au şansa de a face parte din echipa naţională a jucătorilor fără contract. Până pe 23 ianuarie 2015, fotbaliştii peste 16 ani care se află […]