Published On: vin, mart. 15th, 2019

SCHIMBĂRI ÎN FOTBALUL JUDEŢEAN

nichiduta.ro

În cadrul şedinţei Comitetului Executiv din 13 martie 2019 s-a aprobat propunerea Administraţiei FRF de a implementa, la nivelul fiecărui judeţ, un sistem de colectare de date, prin intermediul platformei Football Connect.
Această iniţiativă reprezintă un instrument care are rolul de a fundamenta investiţiile în infrastructură şi de a impulsiona acţiunile care vor conduce la creşterea numărului de practicanţi şi de echipe înscrise în competiţiile Asociaţiilor Judeţene de Fotbal. De asemenea, aceste date vor constitui şi un reper pentru monitorizarea activităţii fiecărui AJF.
„Este important să avem cât mai multe date concrete despre activitatea fotbalistică la nivel naţional. Să cunoaştem, an de an, câţi juniori avem în fiecare judeţ, câţi practicanţi, antrenori, competiţii, facilităţi şi nu numai. Totul va fi monitorizat prin implementarea a 11 indicatori elaboraţi de Comisia FRF pentru Fotbal Amator care vor reflecta imaginea fotbalului la nivelul fiecărui AJF, la fel ca un recensământ”, a punctat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Indicatorii validaţi de Comitetul Executiv cuprind:
1. Cluburi afiliate (masculin/feminin/futsal, seniori/juniori);
2. Asociaţii sportive şcolare;
3. Competiţii organizate (număr de echipe/meciuri);
4. Jucători pe categorii de vârstă (masculin/feminin/futsal, profesionişti, amatori, juniori, participanţi în competiţii şcolare);
5. Staff tehnic (antrenori şi licenţe, preparatori fizici, instructori sportivi, medici sportivi, kinetoterapeuţi);
6. Terenuri de fotbal (dimensiuni, regim de proprietate);
7. Sală de sport cu tribună (număr, locuri);
8. Arbitri pe categorii (gen, vârstă) şi eşaloane;
9. Date despre AJF-uri (bugete/forma de finanţare, număr de angajaţi/colaboratori);
10. Date despre cluburi (bugete/forma de finanţare, număr de angajaţi, număr de spectatori la meciuri);
11. Competiţii organizate de alţi operatori (tipul competiţiei, denumirea, numărul participanţilor, categoria de vârstă).

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro