Published On: vin, sept. 1st, 2017

SCHIMBĂRI IMPORTANTE PENTRU JUNIORI

nichiduta.ro

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 29 august 2017, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnul Gino lorgulescu şi domnul Kyros Vassaras fiind absenţi, adoptă următoarele decizii: – Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aproximative aferente jocurilor Echipei Naţionale de seniori contra selecţionatelor Armeniei şi Muntenegrului. – Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aproximative aferente jocurilor Echipei Naţionale U21 contra selecţionatelor similare ale Bosniei-Herţegovina şi Elveţiei.
– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente competiţiei Turneul Speranţelor, respectiv 250.000 de euro.
– Aprobă cu unanimitate de voturi modalitatea de distribuire a fondurilor de premiere aferente Cupei României, ediţia 2017 – 2018, suma totală a premiilor va fi de 702.000 de euro. (Pentru prima oară premierea se face de la faza a IV-a a competiţiei).
– Constată oportunitatea activităţii Centrelor de Excelenţă şi aprobă cu unanimitate de voturi continuarea activităţii acestora sub forma Centrelor Naţionale de Pregătire.
– Avizează cu unanimitate de voturi Statutul AJF Vaslui.
– Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea CSU CRAIOVA şi dispune modificarea RSTJF prin introducerea noţiunii de contract de activitate sportivă în completarea prevederilor cu referire la contractele individuale de muncă şi convenţiile civile.
– Aprobă solicitarea Şcolii Federale de Antrenori şi dispune completarea art. 6 cu un nou alin. 7 cu textul ce se regăseşte în referatul SFA.
– Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea Comisiei de Fotbal Feminin pentru punctele 15 (punctele 6.1, 6.2 şi 6.3 se amână, 6.4 – se respinge)
– Aprobă cu unanimitate de voturi lista observatorilor de arbitri pentru jocurile din Liga 3.
– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea art. 4 bis alin. 1 astfel:
1. Cluburile ale căror echipe de cea mai înaltă categorie participă în Campionatul naţional „Liga 3” se pot asocia cu cluburi cu activitate exclusivă de copii şi juniori U17 şi U19, afiliate la FRF, în scopul de a constitui şi utiliza un fond comun de jucători. Pot face parte din fondul comun de jucători doar jucătorii legitimaţi la clubul cu activitate exclusivă de copii şi juniori. Echipa de Liga a 3-a va avea dreptul de a utiliza jucătorii din fondul comun exclusiv în competiţiile de seniori la care participă. Jucătorii din fondul comun vor avea drept de joc exclusiv la echipa echipa de juniori U19 sau U17 a clubului la care aceştia sunt legitimaţi şi la echipa de Liga a 3-a a clubului asociat.
– Aprobă cu unanimitate de voturi ca dispoziţiile art. 4bis alin. 11 să fie aplicabile tuturor jucătorilor juniori care evoluează pentru mai multe echipe ale clubului la care sunt legitimaţi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro