Published On: joi, apr. 18th, 2019

SCHIMBĂRI DE ULTIMĂ ORĂ ÎN FOTBALUL ROMÂNESC

nichiduta.ro

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 16 aprilie 2019, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnul Gino Iorgulescu lipsind motivat, adoptă următoarele decizii:
– Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă nr. 3 din 28.03.2019.
– Aprobă cu unanimitate de voturi ca următoarele persoane să facă parte din comisiile UEFA astfel (cu menţiunea că persoanele nominalizate nu şi-au exprimat votul cu privire la propria persoană)
Răzvan Burleanu Comisia de Marketing, Radu Vişan – Comisia pentru Asociaţii Naţionale, Mihai Sto-ichiţă – Comisia de Fotbal, Adrian Stângaciu – Comisia Juridică, Ciprian Paraschiv -Comisia de Fotbal în Sală şi de Fotbal pe Plajă; Ion Geolgău – Comisia de Asistenţă Tehnică.
– Aprobă cu unanimitate de voturi costul de cazare şi masă pentru jocul oficial al echipei naţionale de seniori contra Maltei.
– Aprobă costurile cantonamentului echipei naţionale U21, ce se va desfăşura în vederea pregătirii participării la turneul final EURO 2019.
– Respinge cu majoritate de voturi (3 abţineri) propunerea U Craiova 1948 Club Sportiv SA cu privire la modificarea regulii U21 astfel cum va fi aceasta aplicabilă începând cu sezonul 2019/2020.
– Aprobă cu unanimitate de voturi schimbarea denumirii clubului Olimpia Cluj în Asociaţia Fotbal Club Universitatea Olimpia Cluj.
– Aprobă cu unanimitate de voturi datele de desfăşurare a jocurilor de baraj pentru menţinerea/promovarea în Liga 1, astfel:
Tur – 8 iunie 2019 Retur – 12 iunie 2019
– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal cu amendamentele discutate, urmând a fi publicat pe site-ul oficial al FRF începând de luni, 22 aprilie 2019, timp de 15 zile, pentru dezbatere publică. Intrarea în vigoare a
RSTJF va fi 1 iulie 2019.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro