Published On: lun, iul. 15th, 2019

SCHIMBĂRI DE REGULAMENT ÎN LIGA I

nichiduta.ro

Înaintea startului Ligii 1, oficialii şi colaboratorii Comisiei Centrale a Arbitrilor au susţinut cursuri privind ultimele noutăţi din arbitraj în faţa tuturor loturilor de jucători şi a staff-urilor tehnice ale tuturor echipelor din prima divizie.
Aceştia au fost informaţi în legătură cu modificările aduse legilor jocului care se vor aplica începând cu noua stagiune
Unele dintre cele mai importante schimbări sunt următoarele: la loviturile libere, zidului format din minimum trei jucători ai unei echipe aflate în apărare, nu i se vor mai putea intercala jucători aflaţi în atac, autul de poartă nu se va mai repeta, astfel dispare obligativitatea ca mingea repusă de portar să iasă din suprafaţa careului de 16 metri.
De asemenea, antrenorii vor putea fi avertizaţi cu cartonaşe galbene sau roşii, la fel ca în cazul jucătorilor, în timp ce regula henţului are şi ea modificări de interpretare.
Comisia Centrală a Arbitrilor le mulţumeşte cluburilor din Liga 1 pentru colaborare şi implicarea în realizarea acestor întâlniri.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro