SCHIMBĂRI DE REGULAMENT ÎN LIGA I

Mihai ROŞOIU

Înaintea startului Ligii 1, oficialii şi colaboratorii Comisiei Centrale a Arbitrilor au susţinut cursuri privind ultimele noutăţi din arbitraj în faţa tuturor loturilor de jucători şi a staff-urilor tehnice ale tuturor echipelor din prima divizie.
Aceştia au fost informaţi în legătură cu modificările aduse legilor jocului care se vor aplica începând cu noua stagiune
Unele dintre cele mai importante schimbări sunt următoarele: la loviturile libere, zidului format din minimum trei jucători ai unei echipe aflate în apărare, nu i se vor mai putea intercala jucători aflaţi în atac, autul de poartă nu se va mai repeta, astfel dispare obligativitatea ca mingea repusă de portar să iasă din suprafaţa careului de 16 metri.
De asemenea, antrenorii vor putea fi avertizaţi cu cartonaşe galbene sau roşii, la fel ca în cazul jucătorilor, în timp ce regula henţului are şi ea modificări de interpretare.
Comisia Centrală a Arbitrilor le mulţumeşte cluburilor din Liga 1 pentru colaborare şi implicarea în realizarea acestor întâlniri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GĂEŞTEANUL FLORIN TĂNASE A ADUS VICTORIA FCSB ÎN EUROPA

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, echipa Milsami Orhei, scor 2-0, în prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Florin Tănase ’12, ’56. În minutul 72, Lucian Filip a fost eliminat, la doar zece minute după ce […]