Published On: mar, mart. 26th, 2013

SCHIMB DE EXPERIENŢĂ SI DIALOG INTERCULTURAL

nichiduta.ro

Europe Direct TârgovişteVoluntariatul este una dintre activităţile pentru care este nevoie de multă dăruire şi iubire de semeni. Atunci când alegi să mergi într-o altă ţară ca să ajuţi oameni aflaţi în situaţii deosebite, el devine o experienţă de viaţă şi o oportunitate de dezvoltare personală şi profesională.
Cei care au participat deja la un program de voluntariat internaţional promovează intens experienţa lor, îndemnându-i pe tinerii care doresc să se implice în activităţi care pot schimba în bine viaţa unor oameni să folosească Serviciul European de Voluntariat pentru a călători şi a dobândi cunoştinţe şi abilităţi pe care le pot folosi în orice moment al vieţii. La fel s-a întâmplat şi miercuri, săptămâna trecută, când membrii Asociaţiei Tineri pentru Europa de Mâine şi voluntari ai Centrului EUROPE DIRECT Târgovişte au participat la un seminar de diseminare al proiectului Passion for Learning, Creativity for Doing. Proiectul a fost finanţat de către Comisia Europeană prin programul Tineret în Acţiune – Serviciul European de Voluntariat şi a fost implementat de către Fundaţia Chance for Life Bucureşti.
În cadrul evenimentului, tinerii voluntari dâmboviţeni au aflat de la voluntari olandezi care au desfăşurat activităţi în cadrul Fundaţiei Chance for Life timp de 6 luni ce înseamnă Servicul European de Voluntariat şi cum îţi poate schimba viaţa şi concepţia despre o ţară sau un popor implicarea în activităţi benevole într-o ţară străină. Cei prezenţi au avut multe de învăţat, iar acum sunt dornici să participe la proiecte finanţate prin Serviciul European de Voluntariat.
Asociaţia Tineri pentru Europa de Mâine mulţumeşte Fundaţiei Chance for Life Bucureşti pentru sesiunea de informare şi Centrului EUROPE DIRECT Târgovişte pentru sprijinul acordat în acest sens!

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro