Published On: mar, apr. 10th, 2018

Scandal URIAŞ după meciul Chindiei de la Brăila: „Băga-mi-aş p**a în voi şi-n galeria voastră”

nichiduta.ro

Potrivit suporterilor târgovişteni prezenţi la meciul de Liga a II a dintre Dacia Unirea Brăila şi Chindia Târgovişte (1-0), la finalul meciului, portarul formaţiei dâmboviţene i-ar fi înjurat într-un mod grobian.
Ultimul meci înainte de Sărbători pentru Chindia Târ-govişte s-a încheiat cu o înfrângere şi un scandal de proporţii. Protagonişti au fost puţinii suporteri ai divizionarei secunde şi portarul Iustin Popescu. Oamenii veniţi de la Târgovişte, pe cont propriu, pentru a-i susţine pe fotbaliştii dâm-boviţeni i-au reproşat goal-kepeer-ului îmrumutat de la Dinamo eroarea uriaşă de la gol, moment în care acesta şi-ar fi pierdut cumpătul.
„Băga-mi-aş p**a în voi şi-n galeria voastră”, ar fi strigat Popescu după ce fanii i-au cerut să se întoarcă în Ştefan cel Mare. Apariţia informaţiei pe pagina de facebook a suporterilor a stârnit o adevărată revoltă printre târgovişteni, care îl vor plecat de la echipă pe Iustin Popescu. Zeci de mesaje au fost postate de fanii Chindiei pe pagina FC Chindia Târgovişte, cele mai multe fiind vehemente la adresa goal-keeper-ului. De furia oamenilor n-a scăpat nici Octavian Morariu, fundaşul venit în iarnă de la Juventus Bucureşti intrând, de asemenea, în conflict cu unii dintre fani.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro