Published On: mie, iul. 5th, 2017

SCANDAL INTRE FCSB Şl CSU CRAIOVA PENTRU UN DÂMBOVIŢEAN DE 18 ANI

nichiduta.ro

Portarul dâmboviţean Andrei Vlad şi-a denunţat unilateral contractul cu CS U Craiova şi nu mai vrea să audă de clubul din Bănie. Impresarul jucătorului, Ana Maria Prodan a explicat de ce a ales goal-keeper-ul de 18 ani această cale, deşi mai avea doar un an de contract cu cei de la CSU.
Considerat un portar de mare viitor, Andrei Vlad nu a fost tratat aşa cum trebuie de cei de la club, conform impresarului său. Ana Maria Prodan a dezvăluit că situaţia financiară a familiei din care face parte portarul de 18 ani nu este deloc bună şi susţine că „acest copil a rămas pe stradă”.
Jucătorul originar din Dâmboviţa riscă acum o suspendare de la 12 la 24 de etape, care va fi ispăşită numai dacă are contract cu un club. Problema este mai mare de atât: orice echipă îl va legitima pe perioada suspendării va primi interdicţie la transferuri pentru două ferestre de merca-to. Dacă l-ar lua acum, ar mai putea aduce jucători abia în ianuarie 2019.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro