Published On: joi, aug. 8th, 2019

„Sbor la Gorgota”, o sărbătoare pe cinste

nichiduta.ro

A devenit tradiţie, ca în fiecare an, satul Gorgota din comuna dâmboviţeană Răzvad să îmbrace haine de sărbătoare pe 6 august, când biserica prăznuieşte Schimbarea la Faţă.
Cu mic, cu mare, şi anul acesta, localnicii din satul Gorgota şi din întreaga comună Răzvad au petrecut alături de oaspeţii lor, de Ziua satului Gorgota, sărbătoare păstrată din moşi-strămoşi sub denumirea de „Sbor la Gorgota”. A avut loc un spectacol „Sbor la Gorgota” pregătit de primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, viceprimarul Ionela Şerban şi Consiliul Local Răzvad. Oficiile de gazdă au fost făcute de Cristina Ilie.
Nu au lipsit, nici invitaţi precum deputatul Carmen Holban, Alexandru Oprea, preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi consilieri judeţeni.
Atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută de artişti precum Creola Stanciu, Simona Dinescu. Seara a fost încheiată de un recital susţinut de Ionuţ Dolănescu şi Doiniţa Dolănescu. Cu toţii au admirat şi un superb foc de artificii.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro