Published On: lun, feb. 26th, 2018

ŞASE MINUTE DE GRAŢIE ASU POLI TIMIŞOARA – CHINDIA TÂRGOVIŞTE 1-2 (1-0)

nichiduta.ro

Stadion: Ştiinţa (Timişoara – Timiş); Spectatori: 800
Au marcat: Cornel Predescu 21′ – pen. / Robert Licu 83′, Cristian Cherchez 89′ ASU Poli: Dur-Bozoancă – Motreanu, Scutaru, Bil-ia (cpt.), Taub – Krausz, A. Ignea, Poparadu -Sorescu, Lusamba (I. Plămadă 76′), C. Predescu (Schieb 70′)
Rezerve neutilizate: Dascălu – Mera, Vas. Nico-lae, Giuricici, Lazea Antrenor: Bogdan Andone Chindia: I. Popescu – D. Ciobotariu, Vătavu, Acasandrei (Cr. Neguţ 65′), Martac – Jurj (Licu 65′), Rogoveanu, L. Mihai, Crinel Stoica – Cherchez (cpt.), D. Florea (Morariu 90+2′) Rezerve neutilizate: Meilă – Nisipeanu, Dumi-traşcu, Pencea Antrenor: Nicolae Croitoru Arbitru: Marius Omuţ (Satu Mare); Asistenţi: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea) şi Adrian Mărginean
(Aiud – Alba).
Chindia Târgovişte a avut nevoie de doar şase minute să răstoarne soarta partidei cu ASU Politehnica Timişoara. Gazdele au fost cele care au înscris în minutul 21 după ce Sorescu a fost faultat în careul advers şi Cornel Predescu a transformat de la 11 metri. Finalul de partidă a aparţinut celor de la Chindia. Rafael Licu a fost primul care a profitat de greşeala apararii adverse, pentru ca mijlocaşul în vârsta de 27 de ani Cristian Cherchez sa dea lovitura finala şi sa întoarca rezultatul. ASU Poli Timişoara – Chindia Târgovişte s-a încheiat cu scorul 1-2.
Liga a doua a început cum nu se poate mai prost pentru cei de la ASU Politehnica. Elevii lui Bogdan Andone au avut meci acasa cu Chindia, iar dupa prima repriza pareau sa aiba partida în mâna, conducând cu 1 – 0. Meciul s-a rupt total la scurt timp dupa pauza, atunci când Poparadu a vazut roşu dupa o intrare lipsita de logica, extrem de dura, cu talpa la un adversar. Probabil ca numai norocul a facut ca faultul grosolan sa nu se lase cu o accidentare mai dura. Din acel moment oaspeţii au prins curaj, au atacat tot mai mult, au egalat şi spre final au câştigat.
Scorul a fost deschis relativ devreme, în minutul 21 Sorescu are un duel cu portarul advers şi obţine lovitura de la 11 metri. Predescu transforma, dar nu fara emoţii, mingea lovind şi bara porţii. Timişorenii scapa de egalare câteva minute mai târziu când şutul bun al lui Mrtac prinde transversala porţii timişorene. Repriza se termina cu avantajul timişorenilor.
Jumatatea secunda putea sa aduca o confirmare a evoluţiei din prima şi eventual toate punctele puse în joc. Dar minutul 51 este punctul principal al jocului, Poparadu pleaca la duşuri prematur dupa ce era sa îl lase pe Rogoveanu fara glezna. Ia roşu şi e eliminat direct pentru duritatea faultului fara rost facut. E greu de înţeles de ce s-a mai protestat la arbitru dupa o asemenea faza.
Chindia profita şi prinde aripi. În minutul 83 vine şi egalarea, la o faza la care apararea timişoreana a reuşit orice în afara de a bloca balonul, mingea ajunge la Licu, pe partea dreapta a careului, şi acesta înscrie pentru 1 – 1. Toata lumea de la gazde parea mulţumita cu un egal, dar târgoviştenii nu renunţa şi reuşesc sa înscrie pentru 2 – 1 înainte de finalul meciului. De data aceasta înscrie Cerchez, pe lânga Dur Bozoanca ce nu mai putea face nimic. Sursa: tion.ro

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro