Şase amicale pentru Urban!

0 0

sportMeciul de pe stadionul „Hidroelectrica” din Vâlcea a adus şi prima accidentare în rândul jucătorilor de la Titu. În minutul 22 al partidei, Laurenţiu Corbu a fost nevoit să parăsească terenul de joc după ce a încasat o lovitură la gleznă. În locul mijlocaşului de 20 ani, antrenorul Rică Neaga a fost nevoit să-l arunce în disputa cu oltenii pe Rădescu, un jucător achiziţionat în această vară de la Atletic Bradu. Staff-ul medical al Urbanului speră să-l refacă pe Corbu până la înfruntarea cu Chindia, din cupă. Un alt jucător al grupării din sudul judeţului care întâmpină probleme medicale, în această perioadă, este şi fundaşul central, Lică.
S-au înmulţit amicalele pentru Urban
Urban Titu a perfectat la sfârşitul acestei săptămâni alte două meciuri amicale, faţă de cele stabilite iniţial. Astfel, pe lângă înfruntările cu FC Olt Slatina (6 august), Atletic Bradu (9 şi 16 august) şi CS Mioveni (14 august), divizionara C dâm-boviţeană va mai întâlni pe CS Muscelul Câmpulung (13 august) şi FC Clinceni (pe 5 sau 8 august), într-un duel care va avea loc la Piteşti. Până la susţinerea unui nou test de verificare, Urban va înfrunta, miercuri, pe Chindia Târgovişte, într-un joc ce va conta pentru faza secundă a Cupei României.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Azi la Titu, mare meci mare în Cupa României, Urabn Titu - Chindia Târgovişte

Unul dintre derbiurile fotbalului dâmboviţean are loc astăzi, pe stadionul Orăşenesc din Titu, în cadrul Cupei României, faza naţională, turul II. Urban Titu s-a calificat în turul II, după ce a învins la Moreni, pe Flacăra, câştigătoarea Cupei României, faza judeţeană (0-2). Iată, FRF a împerecheat cele două echipe dâmboviţene […]