SĂRACI, DAR FERICIŢI

Mihai ROŞOIU

Academica Clinceni a obţinut o victorie importantă în faţa Chindiei Târgovişte, 1-0, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1. Ilie Poenaru este fericit şi susţine că prestaţia jucătorilor săi a fost una bună.
Academica Clinceni a urcat pe poziţia a 10-a din play-out-ul Ligii 1, cu 20 de puncte obţinute. De cealaltă parte, Chindia Târgovişte a căzut pe loc de „baraj”, cu 17 puncte obţinute.
Antrenorul Academicei Clinceni a vorbit şi despre scandalul de dopaj în care se află Paul Pîrvulescu şi susţine că îşi doreşte foarte mult ca acesta să se întoarcă la antrenamente, deoarece numărul jucătorilor cu experienţă din lot este deficitar.
„Cele 3 puncte sunt importane. Ţinând cont că suntem la al treilea meci în această săptămână… este o presiune fizică şi psihică. E important că dupa 2 etape nu primim gol.
În orice moment se pot întâmpla tot felul de situaţii şi poţi oricând pica în subsolul clasamentului. Sunt întârzieri salariale de 3 luni, dar chiar acum am primit promisiuni că într-o foarte scurtă perioadă se vor rezolva. Conducerea este foarte serioasă. Băieţii au primit astăzi o primă. Asta ne dă nouă speranţa că lucrurile se vor îndrepta.
Paul Pîrvulescu este chemat pe 6 iulie la comisie şi sper ca după să revină la antrenamente, pentru că, vă spun sincer, suntem puţini jucători. Sunt mulţi copii şi puţini jucători cu experienţă”, a declarat Ilie Poeanaru, pentru Telekom Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AL TREILEA EŞEC IN FAŢA ACADEMICII Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0 (0-0)

Stadion: ClinceniA marcat: Vojtus (min. 54)Academica Clinceni: Vâlceanu – Matei, Nichi-ta, Munoz, Dobrescu – Cebotaru, Albu, Susu –Merloi, Vojtus, BuziucRezerve: Ureche, Achim, Markovic, Kontoes, Ventura, R. Ion, Florin Bejan, Şut, Ilie Antrenor: Ilie Poenaru Chindia Târgovişte: Aioani – Martac, Piţian, Diallo, Corbu – Neguţ, Novac, Bic – Barbu -Ivancic, BerishaRezerve: […]