Şapte beneficiari ai Complexului de Servicii Sociale Găeşti, confirmaţi pozitiv

Focarul de Covid-19 de la Complexul de Servicii Sociale Găeşti, se măreşte. Pe lângă cei 11 salariaţi depistaţi pozitiv, săptămâna trecută, de vineri, inamicul invizibil COVID-19 a făcut victime şi în rândul beneficiarilor. În urma testării beneficiarilor, cei 64 de copii din centru, au sosit rezultatele şi şapte beneficiari ai Complexului de Servicii Sociale Găeşti, au fost confirmaţi cu COVID-19.
După cum ştim, încă de la confirmarea primelor cazuri de COVID-19 în acest centru, DSP Dâmboviţa a solicitat respectarea circuitelor funcţionale; distanţarea salariaţilor la fiecare schimbare a turelor de lucru; li sa interzis salariaţilor să utilizeze în comun anumite spaţii; li s-a impus purtarea echipamentului de protecţie standard pe tot timpul activităţii şi intensificarea operaţiunilor de curăţenie şi de dezinfecţie curentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La UPU Târgovişte, o asistentă confirmată cu COVID-19

Sperăm ca sacrificiile personalului medical să nu fie zadarnice şi lumea să înţeleagă până nu va fi prea târziu că traversăm cu toţii o perioadă foarte dificilă, în care pericolul reprezentat de COVID-19 nu a trecut. Virusul este prezent, nu îşi alege victimele şi este de datoria noastră a tuturor […]