Săptămâna viitoare încep lucrările de asfaltare în Târgovişte

Ieri dimineaţă, primarul Cristian Stan şi reprezentantul constructorului au semnat contractul de execuţie pentru lucrări de asfaltare pe un pachet de străzi în lungime de 3,4 kilometri. Între acestea sunt incluse străzile Milioara, Gimnaziului, Iazului, Morilor, Justiţiei, Horia, Cloşca, Crişan. În acelaşi contract este prevăzută şi reabilitarea a peste zece km de trotuoare, iar ordinul de începere a lucrărilor va fi dat de primar săptămâna viitoare. Pentru aceste lucrări a fost prevăzută iniţial suma de 4,5 milioane de lei dar, în urma licitaţiei, valoarea contractului a scăzut la 3,85 milioane de lei, termenul de execuţie fiind de 18 luni de la data semnării ordinului de începere a lucrărilor.
Potrivit primarului Cristian Stan, pentru acest contract a fost prevăzută finanţare de la bugetul local dar banii vor fi recuperaţi prin Programul Naţional de dezvoltare locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Erasmus Open Doors, la Universitatea "Valahia" din Târgovişte

Universitatea „Valahia” din Târgovişte va organiza joi, 9 martie 2017, ora 12:00, în Campusul universităţii – Corpul B, amfiteatrul 012, parter (Str. Aleea Sinaia, nr. 13), evenimentul Erasmus Open Doors. Cu această ocazie vor fi promovate oportunităţile de studiu şi practică pentru studenţi în cadrul programului european Erasmus+. Viitorii studenţi […]