Săptămâna Mondială a Siguranţei Rutiere

0 0

„Străzi pentru viaţă” este sloganul ales de ONU pentru a 6-a săptămână globală a siguranţei traficului, care anul acesta este sărbătorită în perioada 17 – 23 mai. Alătură-te campaniei #Love30 şi cere limitarea vitezei la 30 km/h în întreaga lume.
Săptămâna siguranţei pe şosele este o bună ocazie pentru a obţine angajamente politice la nivel naţional şi local pentru limitarea vitezei la 30 km/h în zonele urbane şi să evidenţieze legăturile dintre limitarea vitezei şi atingerea mai multor obiective de dezvoltare durabilă, inclusiv cele referitoare la sănătate, educaţie, infrastructură, oraşe durabile, acţiuni climatice şi parteneriate.
Adunarea Generală a ONU a mandatat OMS şi comisiile regionale ale ONU să planifice şi să găzduiască periodic săptămâni dedicate siguranţei rutiere. Desfăşurată din 2007, campania #Love30 se află la a şasea ediţie.
Astăzi va fi lansat oficial Deceniului de acţiune pentru siguranţa rutieră 2021-2030.
Viteza redusă salvează vieţi!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PSD Dâmboviţa şi-a reactivat cele 13 departamente de specialitate pe domenii de activitate

PSD Dâmboviţa este prima organizaţie din ţară care şi-a reactivat cele 13 departamente de specialitate pe domenii de activitate: departamentul pentru muncă şi justiţie socială, departamentul pentru educaţie naţională, departamentul pentru sănătate, departamentul pentru mediul de afaceri, departamentul pentru justiţie şi libertăţi cetăţeneşti, departamentul pentru agricultură, departamentul pentru cercetare, departamentul […]