SĂNDOI, PREZENTAT OFICIAL

Mihai ROŞOIU

Emil Sandoi (55 de ani) este noul antrenor al Chindiei Târgovişte, iar dâmboviţenii l-au prezentat oficial prin intermediul reţelelor sociale, în cursul zilei de marţi, 30 iunie.
Contractul antrenorului Viorel Moldovan (47 de ani) cu Chindia Târgovişte a expirat, iar conducerea clubului a decis să nu mai prelungească înţelegerea cu fostul internaţional român.
În locul lui Viorel Moldovan, a fost numit în funcţia de antrenor Emil Săndoi, ultima dată la

FC Argeş, în perioada 2017-2019.
„Clubul Chindia Târgovişte anunţa ca a ajuns la un acord cu tehnicianul Emil Sandoi. Noul antrenor al echipei noastre va debuta oficial mâine, 1 iulie, la jocul din deplasare cu FC Voluntari. Emil Sandoi va fi secondat de Valentin Nastase. Le dorim mult succes şi rezultate cât mai bune la Chindia Târgovişte!”, au scris reprezentanţii Chindiei Târgovişte, pe pagina oficială de Facebook. Emil Săndoi a mai antrenat Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, echipa naţională de tineret a României, FC Vaslui, Concordia Chi-ajna şi FC Argeş.
Viorel Moldovan şi-a luat rămas bun de la jucătorii Chindiei Târgovişte şi chiar a purtat o discuţie cu succesorul său, Emil Săndoi, căruia i-a transmis că dacă are nevoie de ajutor în ceea ce priveşte echipa Chindia Târgovişte îi stă la dispoziţie.
„Am şi vorbit cu Săndoi. Le-am spus-o şi băieţilor să îl ajute şi să fie alături de noul antrenor, să îl sprijine şi să joace să câştige meciuri, asta e esenţial pentru un antrenor, să facă rezultate.
Nu sunt genul de om care să fie ranchiunos, face parte din meseria noastră, dacă pot să îl ajut cu ceva, îl ajut cu mare drag. A fost prea bine doi ani de zile şi m-am simţit excelent, am colaborat excelent cu conducerea de acolo”, a spus Viorel Moldovan, la Telekom Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DECIZII DE ULTIMĂ ORĂ ALE FEDERAŢIEI DE BASCHET

Şedinţa Consiliului Director al Federaţiei Române de Baschets-a desfăşurat în data de 229.06.2020, în regim de videoconferinţă, cu prezenta a 13 membri ai Consiliului Director. In calitate de invitaţi au participat la sedinţă preşedintele CC Antrenori, dl. Marcel Tenter, şi şeful departamentului CLT-Eligibilitate, dl. Vlad Ghizdăreanu.In cadrul şedintei Consiliului Director […]