SĂNDOI, MULŢUMIT DE REZULTAT, DAR NEMULŢUMIT DE JOCUL CHINDIEI

Mihai ROŞOIU

Emil Săndoi a vorbit la finalul partidei cu Dinamo despre barajul cu Viitorul Constanţa pentru Conference League.
Chindia a remizat cu Dinamo şi a terminat prima în playout. Odată încheiat sezonul, ocupantele locurilor 7 şi 8 vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.
Pentru ca toate meciurile din play-out să aibă miză sportivă, se va juca o finală între locul 1 şi locul 2 din grupa de play-out (Chindia şi FC Viitorul, deoarece UTA nu are licenţă UEFA). Câştigătoarea va avea şansa unui joc împotriva echipei clasate pe ultimul loc care permite participarea în Europa (probabil locul 4 din playoff), pentru a stabili echipa care va juca în UEFA Conference League.
„Rezultatul e ok, jocul mai puţin. I-am felicitat totuşi pe băieţi pentru rezultat, nu neapărat pentru joc, pentru că au mai fost greşeli. Am redus puţin din motoare după primele 5-6 etape din playout, dar e important că nu am primit gol. Când te vezi cu sacii în căruţă e mai greu să te conectezi la joc” a spus Emil Săndoi după meci.
Chindia va juca împotriva Viitorului în barajul pentru UEFA Europa Conference League: „Jucăm barajul cu Viitorul. E singura echipă care ne-a bătut în playout şi nu cu mult timp în urmă. Sper să putem utiliza şi jucătorii de la Viitorul. Chiar nu ştiu care este situaţia. Mi s-ar părea normal să-i putem folosi. Ar fi trebuit să achităm o sumă ca ei să poată juca şi am preferat să nu-i folosim. Nu e vorba de suma respectivă, dar campionatul s-a încheiat, acum e altceva. Cred că ar trebui lăsaţi să joace” a spus Emil Săndoi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA POATE JUCA ÎN CUPELE EUROPENE

Astra Giurgiu şi Poli Iaşi au retrogradat, iar FC Hermannstadt şi FC Voluntari vor disputa barajul pentru menţinerea în Liga I, după rezultatele înregistrate, miercuri, în meciurile din ultima etapă a play-out-ului Ligii I.Dinamo – Chindia Târgovişte 0-0 FC Hermannstadt – FC Argeş 1-0A marcat: Scarlatache ’68 FC Voluntari – […]