SĂNDOI, DESCUMPĂNIT DUPĂ EŞECUL DE LA OVIDIU

Mihai ROŞOIU

Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgovişte, a comentat noua înfrângere suferită de echipa sa, 1-4 în deplasare cu Viitorul. Tehnicianul a explicat ce l-a nemulţumit la echipa sa.
„Sunt dezamăgit de atitudinea din prima repriză. Ne-a fost atât de frică, nu mi-am imaginat vreodată aşa ceva! Ma nemulţumit lipsa de curaj din primele 45 de minute.
Am băgat toţi jucătorii ofensivi în repriza secundă, am riscat, dar apoi au apărut alte greşeli personale care ne-au destabilizat. Am făcut foarte multe greşeli individuale, iar asta te costă într-un meci cu Viitorul.
Toată viaţa e un risc. Asta e viaţa. Îmi asum că am venit aici, nu e nicio problemă că am venit la Chindia. Este vina noastră, a tuturor. N-o să spun niciodată că doar jucătorii sunt vinovaţi”, a spus Săndoi, la Look Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANCA STOENESCU A PREZENTAT ECHIPAMENUL NAŢIONALE DE BASCHET 3X3

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a prezentat, vineri, în cadrul unui eveniment organizat la Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, echipamentul oficial al delegaţiei României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cu această ocazie, a fost lansat şi clipul de promovare – TEAM ROMANIA.Pe o scenă amenajată în aer […]