Sancţiuni contravenţionale celor care nu au respectat măsurile de protecţie sanitară ANTI-COVID-19

0 0

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au organizat acţiuni, în sistem integrat, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, împreună cu celelalte structuri de la nivel teritorial, pentru a verifica modul în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Activităţile desfăşurate au vizat şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, descurajarea săvârşirii unor fapte antisociale sau a unor infracţiuni şi creşterea gradului de siguranţă în traf-ic.În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 746 de persoane şi au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale celor care nu au respectat măsurile de protecţie sanitară.
De asemenea, echipele de control au efectuat verificări la 52 de societăţi com-erciale/ persoane fizice autorizate şi în 58 de autovehicule destinate transportului public de persoane.
Obiectivul urmărit în cadrul acţiunilor desfăşurate este siguranţa cetăţenilor, iar activităţile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) şi menţinerea ordinii şi liniştii publice vor continua, forţele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului judeţ.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Misiune specială pentru pompierii găeşteni

Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au fost solicitaţi pentru salvarea unui animal în oraşul Găeşti, pe strada Nicolae Bălcescu.În numai 8 minute, folosind accesorii din dotare, au scos un ied care a căzut într-un puţ cu diametrul de 30 de cm, de la o adâncime de cca. 6m.