„Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!”

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a debutat a VlI-a ediţie a campaniei de donare de sânge „Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!”
Acţiunea se desfăşoară în contextul nevoii reale de sânge pentru transfuzii în spitalele din România din cauza existenţei pan-demiei de Covid-19 şi are ca scop conştientizarea cetăţenilor asupra importanţei şi beneficiilor donării de sânge, precum şi completarea stocului sanguin local.
Activitatea, la care participă jandarmi dâmboviţeni şi personal civil, se va desfăşura în perioada 2 -4 iunie a.c. la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa cu sprijinul personalului medical de specialitate.
Peste 500 de jandarmi, voluntari din alte instituţii şi cetăţeni au dat dovadă de solidaritate faţă de semeni şi au donat sânge în perioada 2017 – 2019, când s-au desfăşurat primele 6 ediţii ale campaniei de donare de sânge „Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!”, precum şi în anul 2020 când s-a organizat o acţiune în parteneriat cu Patriarhia Română.
Prin gestul lor voluntarii au conştientizat faptul că pot salva viaţa mai multor oameni aflaţi în suferinţă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

STAREA TEHNICĂ A VEHICULELOR, VERIFICATĂ ÎN TRAFIC

Poliţiştii rutieri au acţionat sub coordonarea Direcţiei Rutiere, în cele 6 judeţe, pentru reducerea numărului accidentelor rutiere cu consecinţe grave, produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor.Obiectivele acţiunii au fost verificarea respectării legislaţiei rutiere, verificarea legalităţii modului în care este efectuat transportul în regim de taxi şi eliminarea activităţilor ilicite […]