Salvarea unei persoane căzută în fântână, în comuna Poiana

Pompierii dâmboviţeni au fost solicitaţi în localitatea Poineniţa (comuna Poiana) pentru salvarea unei persoane căzute în fântână.
Imediat, la locul evenimentului sau deplasat pompierii de la Detaşamentul Titu (cu o autospecială de descarcerare şi un echipaj de ambulanţă SMURD) şi cei de la Garda Potlogi (cu o autospecială de intervenţie).
A fost o operaţiune de salvare contracronometru, în care salvatorii au intervenit prompt şi au reuşit ca în cca. 10 minute să extragă victima la suprafaţă. Este vorba de un bărbat de 69 ani, căzut într-o fântână cu diametrul de 1m, la o adâncime de cca. 8m şi care se afla în apă până la brâu.
După ce a fost extrasă de pompieri, victima a fost preluată de echipajul de ambulanţă SMURD, iar după acordarea asistenţei medicale de urgenţă a fost transportată la UPU Târgovişte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

O nouă tranşă de 500000 doze vaccin gripal a fost livrată de furnizor către direcţiile de sănătate publică

Dozele de vaccin vor fi direcţion-ate către cabinetele medicilor de familie pentru continuarea imunizării persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire, în cadrul campaniei de vaccinare gratuită a Ministerului Sănătăţii.Pentru sezonul 2020-2021, Ministerul Sănătăţii a achiziţionat 3 milioane de doze de vaccin gripal, o cantitate dublă faţă de anul trecut, în […]