Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa a desfăşurat ample exerciţii de salvare

Întreaga echipă Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa a participat la două exerciţii din calendarul de pregatire pentru anul în curs.
Primul dintre acestea a constat în cautarea a doua persoane accidentate, prinse într-o avalanşă. O victimă prezenta fracturi multiple iar cealalta a fost reperată si scoasă din zăpadă cu ajutorul echipamentelor specifice.
Al doilea exercitiu a avut loc în Peştera lalomiţei şi a constat în evacuarea unei persoane accidentată cu ajutorul unei tiroliene. La acesta au participat şi alţi salvatori din mediul subteran, membri CORSA.
Ambele exerciţii s-au încheiat cu succes, demonstrându-ne încă o dată că sunt necesare pentru menţinerea capaci-taţii de interventie a Serviciului Public Judeţean Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNȚ PUBLICITAR privind procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Dâmbovița

Direcţia Națională de Probaţiune, cu sediul în București, str. Apolodor, nr. 17, sector 5, demarează procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Dâmbovița.  Documentația de atribuire aferentă contractului de închiriere, este pusă la dispoziția persoanelor interesate de către Direcţia Economică –Compartimentul Achizitii Publice din […]