SALĂ MODERNIZATĂ

Mihai ROŞOIU

Sala de box a Clubului Sportiv Târgovişte, din cadrul Sălii Sporturilor şi-a schimbat înfăţişarea, după ce procesul de renovare al acesteia a luat sfârşit.
Timp de două săptămâni au fost executate lucrări de reparaţie a pereţilor, recondiţionarea oglinzilor şi înlocuirea mochetei.
„La sala de box din cadrul Sălii Sporturilor au fost finalizate lucrările de renovare. S-a muncit din plin timp de două săptămâni, dar acum, sala arată cu totul şi cu totul altfel. Pugiliştii noştri merită o sală modernă.
S-a făcut o renovare generală a acesteia. Sala are o nouă înfăţişare, iar condiţiile de antrenament sunt excelente pentru sportivii noştri”, ne-a declarat Alexandru Badea, directorul Clubului Sportiv Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Concert de muzică clasică cu invitaţi speciali, Felicia Filip şi Gheorghe Zamfir

„Zilele Cetăţii Târgovişte 2020” au fost organizate în perioada 5-8 septembrie. Manifestările s-au desfăşurat sub semnul pandemiei de COVID-19, cu respectarea legislaţiei în vigoare.Dintre manifestările dedicate „Zilelor Cetăţii Târgovişte 2020” s-au evidenţiat evenimentele culturale (simpozioane, saloane editoriale, lansări de carte), spectacolele de teatru sau concertele cu artişti târgovişteni de marcă.Un […]