Sala de sport de la Colegiul „Constantin Carabella” va fi gata în vară

Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, administratorul public Gabriel Boriga şi cei doi viceprimari, Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu au fost pe şantierul viitoarei baze sportive a Colegiului Naţional „Constantin Carabella”. Cu acest prilej, edilul a remarcat ritmul bun de lucru, faptul că lucrările sunt în grafic, ceea ce va permite finalizarea obiectivului în vară, mai precis la jumătatea lunii iulie.
Astfel, începând cu anul şcolar 2020-2021, cei peste 800 de elevi ai colegiului vor avea la dispoziţie o bază sportivă modernă, cu sală de sport cu peste o sută de locuri şi o suprafaţă de 900 de metri pătraţi, cu vestiare moderne şi toate dotările necesare. Va fi amenajat şi un teren în aer liber, întreaga investiţie fiind susţinută cu fonduri de la bugetul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MORENI: Serviciu de permanenţă care oferă sprijin persoanelor aflate în perioada de izolare la domiciliu

Având în vedere situaţia epidemiologică privind infecţia cu coronavirus Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni, a convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Moreni. În cadrul şedinţei, au fost adoptate măsuri punctuale pentru gestionarea situaţiei existente. Autorităţile publice locale fac un apel la calm, responsabilitate şi seriozitate din partea […]