Published On: lun, apr. 14th, 2014

Să vină play-off-ul Chindia Târgovişte – Fortuna Câmpina 2-1 (2-0)

nichiduta.ro

sportChindia a făcut un pas uriaş în lupta pentru promovare sâmbătă seara, pe stadionul Eugen Popescu. în derby-ul cu Fortuna, roş-albaştrii aveau nevoie de o victorie care să le ofere un avantaj consistent în play-off. Meciul cu prahoveni se anunţa unul foarte greu mai ales după ultimele rezultate ale adversarilor, care păreau într-o formă de invidiat. Numai că dâmboviţeni nu au ţinut cont de acest lucru şi au reuşit să obţină victoria şi trei puncte ce s-ar putea dovedi esenţiale în stabilirea ierarhiei finale.
Bucă şi Honciu au fost marcatorii unui succes de senzaţiei, iar acum roş-albaştrii pot privi ceva mai relaxaţi finalul de sezon regulat. La adăpostul punctelor adunate în faţa echipelor aflate în partea superioară a clasamentului, Chindia poate spera la promovare mai îndreptăţit ca oricnâd, în vreme ce Fortuna ar putea să vadă din nou cum o rivală merge în eşalonului superior deşi investiţiile făcute sunt demne de liga a Il-a.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro