Să vină play-off-ul Chindia Târgovişte – Fortuna Câmpina 2-1 (2-0)

Mihai ROŞOIU

sportChindia a făcut un pas uriaş în lupta pentru promovare sâmbătă seara, pe stadionul Eugen Popescu. în derby-ul cu Fortuna, roş-albaştrii aveau nevoie de o victorie care să le ofere un avantaj consistent în play-off. Meciul cu prahoveni se anunţa unul foarte greu mai ales după ultimele rezultate ale adversarilor, care păreau într-o formă de invidiat. Numai că dâmboviţeni nu au ţinut cont de acest lucru şi au reuşit să obţină victoria şi trei puncte ce s-ar putea dovedi esenţiale în stabilirea ierarhiei finale.
Bucă şi Honciu au fost marcatorii unui succes de senzaţiei, iar acum roş-albaştrii pot privi ceva mai relaxaţi finalul de sezon regulat. La adăpostul punctelor adunate în faţa echipelor aflate în partea superioară a clasamentului, Chindia poate spera la promovare mai îndreptăţit ca oricnâd, în vreme ce Fortuna ar putea să vadă din nou cum o rivală merge în eşalonului superior deşi investiţiile făcute sunt demne de liga a Il-a.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bibliotecarii dâmboviţeni învaţă să-şi informeze utilizatorii şi prin intermediul social media

Societatea actuală este una care depinde foarte mult de tehnologie, astfel încât şi activitatea oamenilor din toate domeniile se bazează din ce în ce mai mult pe tehnica modernă. În aceste condiţii, oamenii trebuie formaţi permanent pentru a ţine pasul cu tendinţele. Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte a organizat în data […]