Published On: joi, iul. 11th, 2013

SĂ CUNOAŞTEM REGULAMENTUL… MODIFICĂRI ALE ART. 34 „CAMPIONATELE DE JUNIORI”

nichiduta.ro

SPORTPrintre articolele la care COMISIA DE COMPETIŢII a adus modificări se numără şi ART. 34, „CAMPIONATELE DE JUNIORI”
Ştim că unele cluburi nu au luat în serios prevederile sale, practic încălcându-le în mod repetat. Nu au participat cu 5, respectiv 3 echipe de juniori A, B, C, D, E în competiţiile în care evoluau echipe de seniori.
Dacă în Liga a 3-a se ştie cine nu respectă regulamentul respectiv şi nu participă cu minim 3 echipe în campionatul judeţean de juniori (C, D, E), echipa de seniori va fi penalizată cu 9 puncte din campionatul Ligii a 3-a.
Spre uimirea noastră, F.R.F. de data asta a respectat
art. 34 (b).
Numai că la art. 34 (a), unde erau cluburile din Liga I şi a 2-a, prevederile sale erau „ambigue”, privind sancţionarea echipelor din cele două ligi.
Acum, F.R.F. mai adaugă o frază la vechiul articol 34 (a) şi anume:
„Cluburile din Liga I şi a 2-a sunt obligate să participe la campionatele de juniori A, B, C, D, E, în caz contrar COMISIA
DE DISCIPLINĂ a F.R.F./L.P.F.
urmând să constate că echipa de seniori nu mai îndeplineşte condiţiile de participare în competiţii”.
Deci, se vor penaliza cluburile respective mergân-du-se până la excluderea din competiţii, dacă nu vor participa cu cele 5 echipe obligatorii.
După 30 de zile de la începutul campionatului judeţean de juniori C, D, E, A.J.F.-urile au obligaţia să informeze F.R.F. nerespectarea prevederilor art. 34 privind participarea cluburilor din liga naţională cu echipe de juniori C, D, E. De evidenţa juniorilor A şi B are obligaţia să se ocupe F.R.F., deoarece ea este organizatoarea competiţiei.
E bine şi mai târziu decât niciodată. Aceste precizări erau foarte necesare.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro