Published On: lun, mai 25th, 2015

s-au mai aflat directorul SC LDP Dâmboviţa – Alin Manole şi vicepreşedintele PSD Ion Nicolae. Preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, a avut astfel şi posibilitatea să prezinte numeroşilor participanţi la manifestări mai multe aspecte care ţin de programele administraţiei judeţene şi locale. Ultima oprire a fost la Sărbătoarea Aninoasei care a venit cu o altă noutate: prima ediţie a Festivalului de Poezie Patriotică „România suntem noi!”.

nichiduta.ro

muncitoriEfectivul salariaţilor din judeţ a urcat la 74.033 persoane la sfâşitul lunii martie, ceea ce, din punct de vedere statistic, înseamnă o creştere de 0,3% faţă de februarie şi cu 1,6% raportat la luna martie 2014.
Tot în luna martie a crescut şi salariul mediu, la 2015 lei (+4,8% faţă de februarie) şi câştigul salarial mediu net, care a fost calculat la 1.457 lei, creşterea fiind aceeaşi.
în consecinţă, indicele câştigului salarial real pe Dâmboviţa a fost de 104,4% pentru luna martie, faţă de luna februarie.
în Dâmboviţa, câştigurile salariale medii lunare sunt cu 20% mai mici comparativ cu mediile naţionale.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro