S-au inspectat bazele de deszăpezire de la LDP

Stocurile de material antiderapant sunt pregătite, iar utilajele de deszăpezire sunt gata pentru a interveni acolo unde este nevoie.
SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA, societate aflată în subordinea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a avut deja de lucru în zona montană dâmboviţeană, pe DJ 713, de la km 6 până la Zănoaga, şi pe DJ 714, până la Dichiu.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, şi directorul Direcţiei Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, au verificat astăzi echipamentele şi mijloacele de transport necesare pentru programul de iarnă, dar şi cantităţile de materiale antiderapante pentru prevenirea şi combaterea poleiului şi înzăpezirii.
Potrivit noului directorului general al S.C. LDP S.A., Andi-Constantin Radu, sunt întrunite toate condiţiile pentru desfăşurarea normală a circulaţiei pe drumurile judeţene în condiţiile unor căderi de zăpadă în cantităţi normale. În momentul de faţă, în judeţul Dâmboviţa, 6 baze sunt pregătite să intervină în orice moment cu utilaje şi material antiderapant.
Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează săptămânal participanţii la traficul rutier despre starea drumurilor din judeţ şi îi asigură că, în prezent, se depun toate eforturile pentru ca, în sezonul rece, să se circule în condiţii de siguranţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Circulaţia pe podul de la Teiş va fi deschisă pe ambele sensuri

Cu toată vremea nefavorabilă, echipele de muncitori au depus eforturi pentru a grăbi reluarea circulaţiei în ambele sensuri simultan pe podul peste Ialomiţa, de la Teiş.„Chiar dacă vremea nu este tocmai favorabilă zilele acestea, au continuat lucrările şi la podul de la Teiş. Astfel, s-au montat stâlpii de iluminat şi […]