S-au aprins luminiţele de Crâciun şi la Râzvad

Parcul din faţa primăriei Răzvad, curtea primărie dar şi străzile din localitate s-au transformat într-un adevărat tărâm de basm, în această perioadă a sărbătorilor de iarnă. Imediat ce s-a lasat întunericul,marţi seară, edilul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru alături de zeci de copii din localitate a aprins iluminatul festiv şi bradul, spre bucuria tuturor localnicilor, dar şi a altor persoane care tranzitează zona .
Întreaga localitate a fost împodobită şi noaptea arată ca în poveştile de Crăciun. Figurine luminoase, tunele cu beculeţe, brazi multicolori şi reni .
Edilul Emanuel Spătaru nu a omis să-i anunţe pe cei mică că Moşul şi elfii săi deja citesc scrisorile cu dorinţe pentru cadourile de Crăciun şi peste două săptămâni va ajunge la Răzvad .
Toţi copiii care au luat parte la aprinderea luminiţelor şi a bradului au primit dulciuri, cel mai probabil au fost trimise în avans de Moş Nicolae. În fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, apar în mod miraculos cadouri în ghetuţele lustruite ale copiilor cuminţi. Sărbătoarea de Moş Nicolae le aduce copiilor de cele mai multe ori dulciuri, fructe şi, uneori, jucării. Tot atunci, copiii năzdrăvani găsesc în ghetele lor o nuieluşă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

5 decembrie, Ziua Internaţională dedicată voluntarilor

Organizaţia Naţiunilor Unite a declarat, în 1985, ziua de 5 decembrie ca Zi Internaţională a Voluntarilor în slujba dezvoltării sociale şi economice, sărbătorită de atunci în întreaga lume. Voluntarii sunt prezenţi în jurul nostru răspunzând la apeluri în momente de nevoie, ajutând la salvarea vieţilor şi spri-jinindu-i pe cei care […]