S-A STABILIT DATA MECIULUI CU CROAŢIA

Mihai ROŞOIU

Reprezentativa feminină a României trebuia să dispute ultimul joc din campania de calificare pentru WEURO 2022 pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.
În urma depistării a două cazuri de COVID-19 în cadrul delegaţiei care urma să facă deplasarea în Croaţia, naţionala feminină nu a primit acordul de a părăsi ţara. Întreg lotul şi staff-ul tehnic au intrat în carantină, cu posibilitate de retestare după 7 zile, fiind consideraţi contacţi direcţi ai celor doi infectaţi. În urma prezentării acestor argumente la UEFA, s-a decis reprogramarea partidei.
Astfel, tricolorele vor avea ocazia să încheie pe teren această campanie de calificare! Partida cu naţionala Croaţiei se va juca pe 22 februarie 2021, de la ora 17:00, pe stadionul Aldo Drosina din zona Istriei.
„Este o veste foarte bună, ne bucurăm să putem încheia această campanie de calificare pe teren. Cu siguranţă nu a avut desfăşurarea la care ne-am fi aşteptat, însă sperăm ca la ora meciului cu naţionala Croaţiei să avem la dispoziţie cele mai bune jucătoare pentru a putea încheia cu o victorie aceste preliminarii. Avem un obiectiv de atins: să încheiem grupa pe locul trei, pentru a fi în urna a treia la tragerea la sorţi pentru preliminariile la Mondial”, a declarat Mirel Albon, selecţionerul primei reprezentative.
Tragerea la sorţi pentru preliminariile Campionatului Mondial la fotbal feminin din 2023, găzduit de Australia şi Noua Zeelandă, va avea loc în luna aprilie a anului viitor. „Am pregătit deja un plan de acţiuni pentru anul viitor. Ne vom afla adversarii în luna aprilie, iar în toamnă, cel mai probabil, vom începe campania de calificare. Sperăm să avem tot lotul complet şi apt pentru această campanie, deoarece ne dorim foarte mult să obţinem prima noastră calificare la un Mondial!”, a adăugat selecţionerul Mirel Albon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ULTIMUL COMITET EXECUTIV AL FRF DIN 2020

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 17 decembrie 2020, întrunit în mod statutar, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa tuturor membrilor săi, adoptă următoarele decizii: Aprobă cu unanimitate de voturi desfăşurarea activităţilor aferente proiectelor FRF, cu finanţare […]