S-a semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Dezvoltarea infrastructurii turistice în staţiunea balneoclimatică oraşul Pucioasa”

Miercuri, 1 Noiembrie 2017, la sediul Primăriei Pucioasa, s-a semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Dezvoltarea infrastructurii turistice în staţiunea balneoclimatică oraşul Pucioasa” – POR 2014-2020, Axa prioritară 7, Prioritatea de investiţii 7.1.Valoarea proiectului este de 21.429.171,23 lei cu TVA.
Prin acest proiect se va realiza:
– reabilitarea a nouă străzi: DC 136a, str. Carierei, str. Avram lancu, Aleea Ardealului, Bdul Gării, str. Libertăţii, str. 1 Decembrie 1918, str. Stadionului, str. Dacia;
– crearea a două grădini (spaţii verzi, cu locuri de joacă, sport şi fitness), una cu o suprafaţă de 2.579,00 mp şi alta cu o suprafaţă de 4.527,96 mp; – achiziţionarea unui autovehicul rutier tip „trenuleţ”, cu o capacitate de transport de minim 40 locuri, destinat plimbărilor de agrement prin oraş.
Primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana s-a arătat foarte emoţionat, dar totodată încrezător că în Pucioasa lucrurile încep să se mişte.
Prezent la Pucioasa a fost şi Liviu Muşat, directorul ADR Sud Muntenia care a ţinut să puncteze faptul că acest proiect este cel mai mare din regiunea Sud Muntenia cu finanţare pe Axa prioritară 7, Prioritatea de investiţii 7.1.
Prezenţi la eveniment au mai fost consilierii locali ai oraşului Pucioasa, conducerea CJ Dâmboviţa şi parlamentari PSD Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primăriile Braniştea, Iedera, Glodeni şi Perşinari nu au depus nicio documentaţie pe PNDL 2

Mare noroc pe capul primiilor care nu au reuşit să depună până la data de 31 octombrie 2017 documentaţiile pentru proiectele cu finanţare pe PNDL 2. Ministrul Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că a fost prelungit cu încă o lună termenul pentru depunerea documentaţiei aferente […]