S-a schimbat modificarea! F.C. Aninoasa se va confrunta într-o dublă manşă cu ACS Bascov

A.l.

SPORTFRF a anunţat oficial programul meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a. Se zvonise că F.C. Aninoasa (campioana judeţului Dâmboviţa) se va confrunta cu Sporting Turnu Măgurele (judeţul Teleorman). Dar, trupa păstorită de Constantin Maricescu se va lupta pentru un loc de Liga a 3-a cu ACS Bascov (judeţul Argeş).
Campioana judeţului Argeş a fuzionat vara trecută cu A.S. Valea Ursului, echipă care eliminase în Cupă pe F.C.M. Târgovişte, apoi, a pierdut în faţa Chindiei Târgovişte (scor 4-6). Echipa din Bascov este antrenată de Alin Lipa şi s-a impus clar într-o serie de 14 echipe. A adunat la sfârşitul sezonului 72 de puncte, cu 15 mai mult decât urmăritoarea F.C. Argeş Piteşti 1953 (locul 2, cu 67 puncte). Pe podium s-a situat Dacia 2 Mioveni (locul 3, cu 64 puncte).
în 26 de etape, trupa pregătită de Alin Lipa a suferit doar două înfrângeri. Cele 72 de puncte au fost făcute din 24 de victorii.
ACS Bascov este o echipă harnică şi bine închegată. Este ordonată şi atentă în apărare. A încasat doar 13 goluri. Atacă adversarul pe nişte trasee minuţios fabricate. Dacă în apărare excelează prin rigoarea marcajului, la mijlocul terenului severitatea presingului între linii şi fineţea paselor fac posibilă o progresie rapidă spre buturile adverse. Unirea este o echipă care, dacă-i laşi spaţii de manevră, atacurile muşcă din plin. Este greu de răpus.
Meciurile de baraj dintre F.C. Aninoasa şi Unirea Bascov sunt programate pe 20 iunie (la Aninoasa) şi 27 iunie (la Bascov). Ambele partide sunt programate cu începere de la ora 17.30.
F.C. Aninoasa se pregăteşte la domiciliu, cu trei antrenamente pe săptămână. Şedinţele de pregătire au loc pe stadionul Comunal din Aninoasa. Sunt antrenamente complexe, care ating toţi factorii. Joi au fost la Bucureşti, la Casa Fotbalului, Cristi Mitrea (preşedintele executiv), Ionică Nicolae şi Vlad Nicolae (jucători) pentru o informare corectă şi rezolvarea unor probleme de organizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Direcţia de Salubritate din Târgovişte. A început sterilizarea gratuită a câinilor cu stăpân

Începând cu data de 10 iunie 2015, Primăria Municipiului Târgovişte a demarat acţiunea de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân din rasa comună sau metişii acestora, în limita bugetului aprobat de 100.000 lei, conform HCL nr. 58/31.03.2015. Toţi deţinătorii de câini din Municipiul Târgovişte pot merge la sediul Direcţiei de […]