S-A ÎNCHIS ŞI 3X3

Mihai ROŞOIU

în vederea prevenirii extinderii pan-demiei de COVID-19, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Federaţiei Române de Baschet, după o consultare cu majoritatea reprezentanţilor cluburilor din Ligile Naţionale de Baschet şi a conducerilor Colegiului Central al Arbitrilor şi Comisiei Centrale de Comisari, decide următoarele:

  1. Suspendarea meciurilor din Liga Naţionala de Baschet Masculin şi Liga Naţională de Baschet Feminin până la data de 31.03.2020.
  2. Suspendarea meciurilor din Turneul Final al Cupei României 3×3, masculin, ediţia 2020, şi a altor competiţii oficiale de baschet 3×3, până la data de 31.03.2020.
  3. în funcţie de evoluţia situaţiei din România referitoare la pandemia de COVID-19, prezenta decizie va suporta modificări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ

ANUNŢ COMUNA RĂZVAD, titular al proiectului Modernizare tronsoane străzi în satul Răzvad, judeţul Dâmboviţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa: nu se supune evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Modernizare tronsoane […]