Published On: mie, feb. 21st, 2018

S-A ÎNCHEIAT perioada DE TRANSFERURI

nichiduta.ro

Data de 19 februarie 2018 a fost ultima zi în care s-au mai putut opera transferuri pentru primele trei eşaloane şi competiţiile de juniori din România în cadrul perioadei de transfer de iarnă în conformitate cu decizia Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din 4 iunie 2016. După această dată, prin excepţie, se pot legitima în afara perioadei de transfer, cu excepţia ultimelor şase etape din campionat, jucătorii profesionişti cărora le-au expirat contractele cu cluburile lor înaintea terminării perioadei de transfer.
Tot ca excepţie, în afara perioadei de transfer, mai puţin în ultimele şase etape din campionat, se vor putea legitima jucătorii ce au încheiat cu clubul de care aparţin un acord de încetare a raporturilor contractuale şi care a fost depus la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a FRF până la data de 19 februarie 2018 inclusiv, precum şi jucătorii solicitaţi prin intermediul Departamentului lnternaţional până la data de 19 februarie 2018 inclusiv.
Perioada de transferuri pentru competiţiile organizate de AJF-uri se va încheia cu 48 de ore înainte de începerea returului, respectiv cu 48 de ore înaintea primei etape din anul 2018 pentru competiţiile ce se desfăşoară în sistem play-off/play-out. Pentru evitarea oricărui dubiu, în conformitate cu dispoziţiile art. 19 alin. 4 din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, jucătorii legitimaţi la nivel de AJF ulterior încheierii perioadei de transferuri a FRF nu pot participa la jocurile echipelor clubului ce evoluează în competiţiile organizate de FRF.
În conformitate cu articolul 4, alineat 4 din RSTJF, într-un an competiţional un jucător se poate legitima sau transfera la maxim trei cluburi. În timpul acestei perioade jucătorul are dreptul să joace în meciuri oficiale pentru numai două cluburi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro