S-A APROBAT NOUL PROTOCOL PENTRU COMPETIŢII

Mihai ROŞOIU

Vineri, 25 septembrie 2020, Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat noul protocol care reglementează desfăşurarea competiţiilor fotbalistice în contextul pan-demiei COVlD-19.
Actualizarea documentului vine ca urmare a modificării şi completării ordinului comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Ministerului Sănătăţii.
Modificările sunt în ceea ce priveşte numărul de persoane ce vor avea acces în Zona 1 şi Zona 2. Astfel, în Zona 1, la nivelul terenului de joc, numărul a crescut de la 80 la 120, iar în Zona 2 a ajuns la 130 de persoane de la 100, cât era înainte.
De asemenea, în ceea ce priveşte mass-media, numărul fotografilor a crescut de la 5 la 16, iar numărul jurnaliştilor cu acces la masa presei s-a dublat, ajungând la 20.
Noul protocol pentru desfăşurarea competiţiilor a putut fi aprobat doar după publicarea în Monitorul Oficial a ordinelor comune ale ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii nr. 1.219/2020, respectiv 1.634/2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (LIII) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator Lumina becurile închisorii a oscilatPe 22 august, în zori, atât la Paris, cât şi la Boston, plouă. Ploaia cade peste procesiunea de oameni ce protestează în favoarea lui Sac-co şi Vanzetti.în ajun, partidul comunist a organizat un ull-tim miting la Pre-Saint-Gervais, pe colina Chapeau-Rouge. Protestatarii s-au […]