Published On: vin, ian. 26th, 2018

S-a amânat şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa

nichiduta.ro

Cristian Stan, secretar executiv interimar PSD Dâmboviţa, a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a anunţat că s-a amânat şedinţa Comitetului Executiv Judeţean.Motivul este acela care vizează faptul că vineri, 26 ianuarie este Comitetul Executiv Naţional, iar începutul săptămânii viitoare este dedicată calendarului de învestire a noului Guvern.Şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa este amânată cu o săptămână, respectiv până la data 2 februarie, orele 17:
„Şedinţa Comitetului Executiv Judeţean va avea loc vinerea viitoare, de altfel şi şedinţa Biroului Permanent Judeţean va avea loc în aceiaşi zi, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Judeţean. Motivul este acela care vizează faptul că mâine este Comitetul Executiv Naţional, iar începutul săptămânii viitoare este dedicată calendarului de învestire a noului Guvern, inclusiv votul în plen, aşa că şedinţa Comitetului Executiv Judeţean este amânată cu o săptămână, respectiv până la 2 februarie, orele 17. Ca şi ordine de zi ar fi o informare privind deciziile Comitetului Executiv Naţional, după aceea analiza activităţii reprezentanţilor PSD în Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi desemnarea candidatului sau candidaţiilor pentru funcţia de conducere în Consiliul Judeţean Dâmboviţa.
În ceea ce priveşte poziţia pe care Organizaţia PSD Dâmboviţa o va avea în cadrul Comitetului Executiv Naţional şi poziţia pe care parlamentarii PSD Dâmboviţa o vor avea faţă de Guvernul Dăncilă, PSD Dâmboviţa va vota şi va susţine Guvernul Dăncilă, îngrijorările care au fost prezentate se refereau la o eventuală opoziţiei a preşedintelui României faţă de un nou premier. în condiţiile în care lucrul acesta este depăşit, Organizaţia PSD Dâmboviţa, atât în cadrul Comitetului Executiv Naţional, cât şi la votul care va avea loc cu privire la Guvernul Viorica Dăncilă va susţine formula de guvernare, cu menţiunea că, din punctul meu de vedere, PSD Dâmboviţa oricând poate să dea trei miniştrii într-un Guvern şi mă refer aici la Adrian Ţuţuianu, Rovana Plumb şi Titus Corlăţean. Am convingerea că noul Guvern va aduce stabilitatea şi coerenţa actului administrativ la nivel central de care avem cu toţii nevoie. Vor avea discuţii în urma cărora se va stabili dacă PSD Dâmboviţa va avea propuneri şi dacă va avea propuneri preşedintele va merge cu aceste propuneri la Bucureşti”, a afirmat Cristian Stan, secretar executiv interimar PSD Dâmboviţa.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro