S-A AMÂNAT DINAMO – CHINDIA

Mihai ROŞOIU

LPF a decis amânarea meciului FC Dinamo – Chindia Târgovişte, după ce şase jucători ai formaţiei bucureştene au fost diagnosticaţi cu COVID-19 Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat oficial, joi, într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial, amânarea partidei FC Dinamo – Chindia Târgovişte, ca urmare a celor şase jucători ai formaţiei bucureştene depistaţi pozitiv la COVID-19.
„Partida dintre FC Dinamo Bucureşti şi Chindia Târgovişte, restanţă din etapa a 3-a play-out, şi programată să se dispute joi, 16 iulie, cu începere de la ora 19.00, a fost amânată, din cauza apariţiei mai multor cazuri de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă”, se arată în comunicatul citat, potrivit agerpres.ro.
Liga Profesionistă de Fotbal va anunţa în perioada următoare, după consultarea cu deţinătorii drepturilor TV şi ţinând cont de situaţia medicală nou apărută, data la care se va disputa acest meci.
Testările efectuate de lotul echipei de fotbal Dinamo la o clinică privată din Bucureşti au indicat rezultate pozitive la noul coronavirus pentru 6 jucători, a declarat pentru AGERPRES, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan.
„Avem o notificare din partea celor de la Dinamo, conform căreia 6 jucători au fost depistaţi pozitiv. Au făcut testul obligatoriu la fiecare 14 zile la clinica Regina Maria şi la 6 dintre ei a ieşit pozitiv. Acum au fost retestaţi şi urmează să primească răspunsul abia mâine”, a declarat Ştefan pentru AGERPRES.

Printre cele 6 persoane depistate pozitiv la noul coro-navirus nu se regăseşte niciun membru al staff-ului tehnic.
Lotul echipei Dinamo se găseşte în acest moment în izolare la cantonamentul din Săftica, iar meciul restant cu formaţia Chindia Târgovişte, care urma să se dispute în această seară, de la ora 19:00, va fi reprogramat la o dată care va fi anunţată ulterior.
Clubul Dinamo se confruntă pentru a doua oară cu probleme legate de COVID-19 după ce la 11 iunie, cu doar o zi înainte de reluarea campionatului Ligii I, a fost depistat pozitiv unul dintre maseurii echipei. Partida Dinamo – Chindia Târgovişte, care era programată la 12 iunie în cadrul etapei a 3-a a play-out-ului Ligii I, a fost amânată la momentul respectiv pentru 16 iulie. După cazurile de joi, aceasta a fost amânată încă o dată de Liga Profesionistă de Fotbal.
Formaţia alb-roşie mai are un meci amânat, cel cu FC Hermannstadt, din etapa a 4-a, reprogramat de LPF pentru 23 iulie.
De la reluarea campionatului Ligii I, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19, la angajaţii cluburilor FC Dinamo şi FC Botoşani, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor două formaţii şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică. De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş. În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

El SUNT JUCĂTORII LUI DINAMO DEPISTAŢI CU SARS-COV2

Dinamo trebuia să o înfrunte pe Chindia Târgovişte, joia trecută, de la ora 19:00, într-o partidă restantă din play-out, însă „câinii” întâmpină noi probleme din cauza pandemiei de coronavirus. Mai mulţi jucători au fost testaţi pozitiv cu COVID-19, iar meciul a fost amânat!Ulterior, Dinamo a confirmat informaţia prin intermediul unui […]