Published On: mie, dec. 20th, 2017

RUNDĂ FĂRĂ SURPRIZE ÎN A1

nichiduta.ro

În Divizia A1 la volei feminin, prima etapă din returul sezonului regulat a debutat vineri şi s-a încheiat duminică. Cele mai echilibrate dispute ale rundei au fost devansate pentru vineri, iar amândouă s-au încheiat cu victorii la zero! Clujul a câştigat mai clar decât era de aşteptat în faţa Medi-cinei, în timp ce Agroland a dispus cu 3:0 de Ştiinţa Bacău, echipa care a debutat excelent în Cupa Challenge, în urmă cu trei zile!
SOS CSM Lugoj!
Sâmbătă, la partida cu Blajul de pe teren propriu, echipa CSM Lugoj a decis să protesteze public asupra modului în care se înţelege sprijinirea sportului de performanţă, a celei mai performante echipe feminine din judeţul Timiş, de către autorităţile locale şi judeţene. Potrivit voleiromania.ro, restanţele financiare şi lipsa de perspectivă au determinat conducerea clubului ca în primul set al meciului să alinieze echipa secundă, de aici şi cele doar cinci puncte acumulate! Iată mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului CSM Lugoj:
„Meciul de gală de astăzi cu tripla campioană a României coincide, din păcate, cu cel mai greu moment de care voleiul din Lugoj are parte în aceşti opt ani de rezultate meritorii şi performanţe notabile, în care gruparea s-a aflat consecutiv în elita voleiului din ţară. Doar din respect pentru competiţie, pentru dumneavoastră şi pentru o zi grea, tristă a tuturor românilor, forma de protest a actualei echipe nu este una extremă, ci una simbolică. Pe întreg parcursul primului set, staff-ul tehnic nu va folosi în teren prima echipă, cea care a adus în momentul de faţă clubul în poziţie de Play-Off, un grup de sportive şi antrenori care nu beneficiază, din păcate, de aprecierea pe care o merită la nivelul muncii şi performanţei pe care o realizează, mai precis de respectarea unor contracte angajate şi neonorate de luni întregi. Vă rugăm să înţelegeţi modalitatea la care suntem constrânşi să recurgem şi să rămâneţi alături de volei, de un colectiv a cărui singură vină este că şi-a făcut, până în momentul de faţă, datoria aşa cum s-a angajat iniţial. Fără ecou, din păcate.”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro