ROMII TÂRGOVIŞTENI ŞI-AU ALES LIDERUL

IMG_0203Vineri seara, romii tar-govişteni şi-au ales liderul. Evenimentul a avut loc la Clubul Studenţilor din Târgovişte şi s-a derulat într-o atmosfera calma, de respect reciproc, ceea ce nu putem spune ca s-a întâmplat la o alta formaţiune politica care a avut alegeri în aceeaşi seara.
Revenind la romi, va oferim detalii despre alegerile în Organizaţia Municipala a Partidei Romilor Pro-Europa. Au onorat cu prezenţa importante perso-nalitaţi ale scenei politice locale, judeţene, dar şi naţionale.
Vom reda mai jos, succint, mesajul cu care aceştia au venit în faţa romilor din municipiul Târgovişte, în ordinea în care au fost ţinute alocuţiunile.
Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, a mulţumit pentru faptul ca, pâna acum, Partida Romilor s-a dovedit a fi un partener serios şi ambele părţi s-au putut baza una pe cealaltă.
Georgică Dumitru -preşedintele PC Dâmboviţa – a calificat evenimentul din această seară drept unul important pentru viaţa politică a municipiului şi şi-a manifestat aprecierea pentru modul în care liderii Partidei reprezintă interesele membrilor săi.
Cristian Stan -preşedintele PSD Târgovişte – i-a felicitat pentru capacitatea organizatorică şi pentru modul în care înţeleg să apere interesele comunităţii.
Andrei Plumb -directorul de programe al Clubului Social Democrat – a adresat atát salutul personal, cát şi cel al secretarului general Codrin Ştefănescu, subliniind faptul că, de la 1 ianuarie 2014, vor demara cel puţin 3 proiecte concrete pentru comunitatea romă, invitându-i pe aceştia să le pună împreună în practică, convins fiind că „numai împreună vom reuşi ceea ce ne-am propus”. „3 proiecte pentru Târgovişte, 3 proiecte pentru fiecare dintre noi”, şi-a încheiat Andrei Plumb alocuţiunea.
Moise Vasile – preşedintele Partidei la nivel judeţean – a scos în evidenţă modul în care această formaţiune a crescut de-a lungul timpului, ajungând acum să numere 40 de organizaţii, totalizând peste 25.000 de membri.
Nicolae Păun – preşedintele Partidei la nivel naţional – a avut un mesaj de conciliere, de bună colaborare, atât în interiorul Partidei, cât şi cu ceilalţi parteneri politici. A calificat descentralizarea drept şansa României şi a subliniat buna relaţie cu PSD la nivel central, cu preşedintele Victor Ponta, menţionând că protocolul semnat între PSD şi Partidă funcţionează.
Evident că în centrul alegerilor de aseară s-a aflat Tudorică Răducanu. Acesta a venit în faţa colegilor de partid cu moţiunea „Numai împreună construim viitorul”, conştient fiind că tot timpul trebuie să aibă susţinerea celor mulţi. Obiectivele sale, pe termen mediu, îmbracă nevoile comunităţii şi aduc o viziune echilibrată în modul în care doreşte să le gestioneze.
Votul a fost unul deschis. Tudorică Răducanu a fost singurul candidat. Acesta a întrunit, în unanimitate, votul celor peste 450 de delegaţi prezenţi, la fel şi Consiliul Director. Din acesta fac parte: Vasile Apostol – secretar, Verdeaţă Constantin – prim vicepreşedinte, Darman Gheor-ghe, Păturică Gheorghe, lorda-che Mihai, Ion Teodora, Păturică lonuţ, Bălăşoiu Romeo, lordache Cicerone, Ion Florică, Drăgoi Adrian, Moise Stelian, Drăgoi lon, lon Virgil, Năstase lonel, Tamaş Nicolae, Bran Florina, Adagăi Aurel, Udrea Vasile, Costache Elisabeta – vicepreşedinţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Autorităţile - pregătite să intervină în orice moment IARNA NU VA CREA PROBLEME TÂRGOVIŞTENILOR

La nivelul Primăriei Municipiului Târgovişte a fost creat un comandament care va interveni pentru bunul mers al lucrurilor pe perioada iernii. Din el fac parte Direcţia de Salubritate, DAPP, Eco Sal, Poliţia Locală, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă. Primarul municipiului Târgovişte a precizat că Direcţia de Salubritate are pregătite […]