România organizează Campionatul European!

Mihai ROŞOIU

bascetBoard-ul FIBA-Europe a aprobat în cadrul şedinţei care a avut loc, la Munchen, la finele săptămânii recent încheiate, majoritatea locaţiilor Campionatelor Europene de juniori din 2015. Pentru a zecelea an consecutiv, România se află din nou pe lista oficială a organizatorilor întrecerilor continentale de juniori, forul european anunţând că ţara noastră va organiza în 2015 competiţia rezervată U18, feminin, Divizia B. Astfel, anul viitor, România va găzdui atât Eurobasket Women, împreună cu Ungaria, precum şi U18 European Championship Women, Division B.
FIBA-Europe a anunţat după şedinţa Board-ului care a avut loc, vineri, la Munchen, că anul viitor se vor prezenta la startul întrecerilor continentale de juniori (U16, U18, U20), atât la masculin, cât şi la feminin, un record de participante: 237 de echipe naţionale! înaintea tragerii la sorţi pentru stabilirea componenţei grupelor din cadrul acestor competiţii de juniori, eveniment programat să se desfăşoare la Budapesta, în data de 30 noiembrie, Board-ul forului european de baschet a aprobat şi lista organizatorilor, printre aceştia numărându-se şi România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Revoluţia spirituala

Preot loan ŞTEFĂNESCU Ne-a dat Dumnezeu două mari porunci: să iubim pe Dumnezeu cu toată fiinţa, cinstea şi ardoarea ce i se cuvine numai Lui, iar pe semenii noştri să-i iubim ca pe noi înşine. împlinirea acestor două porunci ne aduce binecuvântarea, şi ca răsplată divină, viaţa veşnică; în schimb, […]