Published On: joi, nov. 9th, 2017

Ritm susţinut de lucru in şantierele de pe şoseaua de centură

nichiduta.ro

Primarul Cristian Stan a efectuat o vizită de lucru pe şantierele principale de pe şoseaua de centură, pentru a urmări ritmul şi calitatea lucrărilor. A fost însoţit de viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, de consilierul Cosmin Bozieru şi de şefii de direcţii din Primăria Târgovişte.
O primă oprire a fost la Teiş, unde au început lucrările la podul rutier nou peste râul Ialomiţa. Sunt în curs de execuţie cele 54 de foraje pentru pilonii de susţinere şi, din discuţiile cu constructorii, a reieşit că va mai fi adusă o foreză, pentru a fi dublat ritmul de lucru. Se doreşte finalizarea rapidă a acestei etape, pentru ca podul să fie gata la timp. Se lucrează şi la consolidarea pasarelei peste calea ferată, de pe Aleea Sinaia, un alt obiectiv important al proiectului.
Cum a rezultat inclusiv din discuţiile cu constructorii, au avansat mult şi lucrările de reparaţii şi lărgire a podului de la Valea Voievozilor. Ajuns aici, primarul Cristian Stan a explicat că, fără aceste intervenţii, în câţiva ani podul ar fi ajuns inutilizabil. A fost asumată însă decizia responsabilă, cu riscul de stârni nemulţumirea navetiştilor. Dincolo de disconfortul din trafic, la ore de vârf, oricine înţelege caracterul imperativ al efectuării acestor lucrări.
Deplasarea în teren s-a încheiat pe Str. Petru Cercel, unde se lucrează la reţeaua de canalizare. Ca o scurtă concluzie, ritmul actual de execuţie a proiectului şoselei de centură este bun iar dacă va fi menţinut sunt şanse foarte bune pentru finalizarea la termen a obiectivului.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro