Published On: vin, iul. 13th, 2018

Rezultate nesatisfăcătoare la Evaluarea Naţională

nichiduta.ro

Dacă la Bacalaureat situaţia s-a prezentat mai bine, rezultatele la Evaluarea Naţională sunt considerate nesatisfăcătoare de conducerea Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa. Procentul mediilor peste 5 a fost de 66,08%, inferior celui de anul trecut (75%), una dintre cauze fiind nivelul mai ridicat de dificultate al subiectelor la Matematică.
În sprijinul aceste afirmaţii este şi următoarea statistică: la Limba Română au fost peste 600 de note cuprinse între 910, în timp ce la Matematică au fost numai 169 de note cuprinse în acest interval.
În judeţ au fost 13 şcoli cu procentaj de 100% al mediilor peste cinci. Este vorba în primul rând de clasele de gimnaziu de la colegiile naţionale Ienăchiţă Văcărescu, Constantin Carabella şi Vladimir Străinu, dar şi de şcoli din mediul rural, cum sunt cele din Corneşti ori Ulieşti.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro