REZULTATE EXCELENTE PENTRU PUGILIŞTII DE LA CS TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

Pugiliştii Clubului Sportiv Târ-govişte s-au evidenţiat din plin la ediţia din acest an a Trofeului „Mănuşa Carpaţi”, găzduită de localitatea Horezu. Cinci dintre boxerii antrenaţi de Gheorghe şi Alexandru Stan au boxat exemplar în competiţia desfăşurată în localitatea vâl-ceană.
Graţie prestaţiilor de excepţie, sportivii pregătiţi de Gheorghe şi Alexandru Stan au izbutit să bifeze câteva rezultate excelente după cum urmează: Fernando Panait (cat. 54 kg), cadeţii Laurenţiu Nicolae (48 kg), Gabriel Niţu (81 kg), Dan Matei (56 kg) şi seniorul Gabriel Ştefan (81
kg).
Rezultatele obţinute de cei cinci boxeri la Horezu au fost lăudate de staff-ul secţiei de box a clubului nostru. „Boxerii noştri au arătat foarte bine la Horezu. Toţi sportivii noştri şi-au câştigat meciurile în care au fost angrenaţi. Pentru toţi meciurile de la acest Trofeu au reprezentat antrenamente utile înainte de participarea la Campionatele Naţionale”, a declarat antrenorul Gheorghe Stan pentru site-ul oficial al clubului.
Primul concurs important la care vor lua parte pugiliştii de la CS Târ-govişte va fi Campionatul Naţional dedicat cadeţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CÎRSTEA, ÎNVINSĂ ÎN OPTIMI LA LUGANO

Sorana Cîrstea a pierdut în trei seturi în faţa jucătoarei din Slovenia, Polona Hercog, în turul al doilea de la turneul WTA de la Lugano. Meciul a fost întrerupt în setul al doilea, timp de două ore din cauza ploii. După reluare, Sorana a fost aproape să închisă partida, dar […]