REZULTATE EXCELENTE PENTRU ATLEŢII DE LA CS TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

Echipa de tineret a Clubului Sportiv Târgovişte a încheiat pe podium cursa de 10 kilometri, din cadrul Campionatului Naţional de alergare pe şosea.
Team-ul format din Cristian Stoean, lonuţ Stancu şi Gabriel Şerban a terminat pe locul 2, concursul desfăşurat la Bucureşti, la sfârşitul săptămânii trecute. Cu un timp de 1:41.24, echipa pregătită de Nicolae Guţoiu a terminat peste cea a Clubului Sportiv Ştiinţa Buzău (1.43,36), dar sub cea de la Sport Club Municipal Gloria Buzău (1.39,33). Obţinerea medaliei de argint în concursul pe echipe a făcut din team-ul clubului nostru să-şi îndeplinească obiectivul la Naţionalele de alergare pe şosea -10 km. în schimb, la individual – tineret, Diana Ivăncescu (antrenor Desde-mona Banu lonescu) s-a clasat pe locul 4, cu timpul de 38.50.00, iar Cristi Stoean, pe 7, cu 33.50.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM TÂRGOVIŞTE, EŞEC CLAR ÎN FAŢA VIITOAREI CAMPIOANE

Volei Alba Blaj a câştigat în Sala „Timotei Cipariu”, scor 3-0 (25-20, 25-15, 30-28), disputa cu CSM Târgovişte, şi a mai făcut un pas spre obţinerea matematică a celui de-al 4-lea titlu, cu trei jocuri înaintea sfârşitului stagiunii! Cel mai dificil dintre ultimele patru examene ale finalului de sezon, împotriva […]