REZULTATE EXCELENTE LA OPENUL TÂRGOVIŞTEI

Mihai ROŞOIU

Sportivii de la CS Târgovişte au încheiat în forţă ultima competiţie de karate interstiluri la care au luat parte. La Openul Târgoviştei, desfăşurat în Sala Sporturilor, sportivii antrenaţi de lonuţ Munteanu au reuşit să impresioneze din plin asi-atenţa, adjudecându-şi un total de 9 medalii.
Cea mai bună clasare la ediţia din acest an a întrecerii, din rândul sportivilor noştri, a avut-o Adrian Drăguş. La concursul de kumite cadeţi, categoria + 70 de kilograme, karateka Clubului Sportiv a cucerit medalia de aur, după ce a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
In posesia argintului au intrat sportivi precum Valentin Cârlan (kumite seniori – cat. 67 kg şi kumite tineret -U21 – cat. 67 kg), Damian Petres-cu (kumite cadeţi – cat. +70 kg) şi Ştefania Huiu (kumite minicadeţi – cat. 50 kg).
Medalii de bronz şi-au adjudecat Robert Merda (kata juniori), Damian Petrescu (kata cadeţi), Alexandru Munteanu (kumite minicadeţi – cat. +50 kg) şi Ştefania Huiu (kata minicadeţi).
Clubul Sportiv a fost unul dintre partenerii Openului de la Târgovişte, competiţie la care au luat parte aproximativ 400 de sportivi ce au reprezentat 32 de cluburi din ţară şi unul din Anglia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ PUBLICITAR

ANUNŢ PUBLICITAR