Published On: joi, feb. 13th, 2020

REZULTATE EXCELENTE LA CAMPIONATUL JUDEŢEAN DE KARATE OBŢINUTE DE CS TÂRGOVIŞTE

nichiduta.ro

Karateka Clubului Sportiv Târgovişte au încheiat la înălţime prima competiţie din acest an. Duminică, la Campionatul Judeţean de Karate, găzduit de Sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Paul Bănică” din Târgovişte, sportivii antrenaţi de lonuţ Munteanu au obţinut un total de 12 medalii.
Dintre karateka clubului târgoviştean, care au intrat în posesia aurului au fost Damian Petrescu (kata juniori), Vlăduţ Mocanu (kumite open cadeţi) şi Ştefania Huiu (kumite minicadeţi, cat. +50 kg).
Dintre elevii lui lonuţ Munteanu care au cucerit medalii de argint au fost Robert Merda (kata juniori), Timeea Moraru (kumite juniori open), Răzvan Stanciu (kata cadeţi) şi Lorelley Andrei (kumite open cadeţi).
În schimb, bronzul a fost adjudecat de Damian Petrescu (kumite open juniori), Adrian Drăguş (kumite open juniori), Lorelley Andrei (kata cadeţi), Ana Maria Bălan (kata cadeţi) şi Ştefa-nia Huiu (kata minicadeţi).
La ediţia din acest an a concursului, secţia de karate a

Clubului Sportiv Târgovişte a participat cu un lot format din zece sportivi (patru juniori, cinci cadeţi şi un minicadet). Competiţia a fost dedicată copiilor, minicadeţilor, cadeţilor şi juniorilor, iar probele de luptă au fost de kata şi kumite individual.
Scopul competiţiei a constat în verificarea şi selecţia sportivilor în vederea participării la Campionatele Naţionale de Karate pe stil şi interstil din acest an. La ediţia din acest an a concursului au participat 120 de sportivi, care au reprezentat nouă cluburi din judeţ.
Din comisia de arbitraj a făcut parte şi Octavian Pomârleanu de la CS Târgovişte, care săptămâna trecută a obţinut titlul de arbitru european EKF în urma examenului care l-a susţinut la Budapesta înaintea Campionatului European de Karate EKF, competiţie la care a şi arbitrat vineri, 7 februarie. De menţionat că este o premieră judeţeană şi anume că este primul arbitru din Dâmboviţa care a obţinut titlul de arbitru European EKF – judge B la kata.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro