Rezultate dezamăgitoare la simulările pentru examenul de Bacalaureat

În urma simulării probelor de examen pentru Bacalaureat, la nivelul judeţului Dâmboviţa s-au înregistrat rezultate destul de slabe, în tiparele anilor anteriori.
La Limba şi literatura română, procentul de promovare (note mai mari sau egale cu 5.00) a fost 67.95%, cu numai patru elevi care au obţinut nota 10.
La disciplina obligatorie profilului, procentajul de promovare (note mai mari sau egale cu 5) a fost 46.23%, cu 13 elevi care au obţinut nota 10 (3 la matematică şi 10 la istorie).
La disciplina la alegere din profil, situaţia este ceva mai bună. Procentul de promovare (note mai mari sau egale cu 5) este de 68,03%. 38 elevi au obţinut nota 10 (13 geografie, 13 biologie, 4 chimie, 7 informatică şi 1 psihologie).
Procentul de promovare general (medii mai mari sau egale cu 6.00) este 39.47%, sub media la nivel naţional, de 40,71%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PNL Dâmboviţa s-a poziţionat public în tabăra lui Orban

Previzibil, date fiind legăturile strânse pe care le are cu colegii din Dâmboviţa, inclusiv ca fost preşedinte al organizaţiei judeţene, Ludovic Orban se bucură de sprijinul PNL Dâmboviţa în competiţia internă pentru un nou mandat de preşedinte al partidului. Deşi Congresul de alegeri al PNL va avea loc abia la […]