REZULTATE BUNE PENTRU CS TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

Început de sezon promiţător pentru atleţii Clubului Sportiv Târgovişte. Sportivii antrenaţi de Desdemona Banu Ionescu şi Nicolae Guţoiu au luat parte la prima etapă a Campionatului Naţional de sală pentru seniori, tineret şi juniori, dar şi Cupa RMA, găzduite de Complexul Sportiv Naţional „Lia Manoliu”, din Bucureşti, în perioada 17-18 ianuarie.
Cristian Ioniţă a obţinut cel mai bun rezultat pentru clubul nostru, la prima competiţie importantă din acest an. în proba de 200 metri dedicată seniorilor, atletul s-a clasat pe primul loc, după ce acele ceasului s-au oprit la 26.14.
Alte două sportive, Diana Ivăncescu (tineret) şi Andreea Dinu (juniori 3) au terminat pe locul 2 concursurile în care au fost angrenate. Prima sportivă a concurat în proba de 800 metri, iar timpul scos a fost 2:30.51. În schimb, Andreea a luat parte în proba de 200 metri, iar timpul său a fost 27. 75.
De asemenea, o altă sportivă de la CS Târgovişte care a participat la prima etapă a Campionatului Naţional pentru seniori, tineret şi juniori, dar şi Cupa RMA a fost Andra Oană, care a terminat pe locul 5, în proba de 200 metri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În perioada 03.02.2020 – 07.02.2020, SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE Târgovişte execută lucrări programate, în instalaţiile de medie şi joasă tensiune; în acest sens vor fi întreruperi de energie electrică la micii consumatori şi consumatorii casnici, situaţi în următoarele localităţi: LUNI, 03.02.2020: Finta – parţial (09.00-16.00); Băleni – parţial […]