Published On: lun, mart. 30th, 2015

Retragerea licenţei operatorului de transport persoane GRUP ATYC, pe ruta Găeşti – Valea Mare – Ludeşti a fost amânată cu 21 voturi în şedinţa CJ

nichiduta.ro

cjdConsiliul Judeţean Dâmboviţa a fost convocat în şedinţă ordinară. Pe ordinea de [T zi au fost supuse dezbaterii şi aprobării 29 de proiecte de hotărâre. La punctul 23 de pe ordinea de zi consilierii judeţeni au avut de votat propunerea de i retragere a Licenţei de traseu i pentru transport persoane prin curse regulate pe traseul cod: 116 Găeşti – Valea Mare -Ludeşti, pe numele operatorului I de transport SC Grup Atyc SRL. Însă cu 21 de voturi proiectul a fost amânat pentru şedinţa I următoare. Autoritatea de autor- I izare a Consiliului Judeţean I Dâmboviţa a întreprins demer- I surile legale în vederea propunerii retragerii Licenţelor de traseu operatorului de transport persoane SC Grup Atyc SRL prin iniţierea unui Raport şi a unui Proiect de hotărâre ce au fost prezentate la şedinţa ordinară din data de 03.07.2014 a Consiliului Judeţean Dâmboviţa. În şedinţa de Consiliu, analizându-se Raportul privind propunerea de retragere a Licenţelor de Traseu eliberate pentru traseele cod 115 şi 116, s-a concluzionat că nu sunt constituite elemente relevante pentru a da curs acestei cereri, urmând ca în cazul în care apar noi date care să justifice retragerea acestor Licenţe de Traseu, aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Dâmboviţa să iniţieze un nou demers. În urma controalelor efectuate în luna ianuarie 2015 pe linia verificării legalităţii desfăşurării transportului rutier public de persoane de către Serviciul Rutier, CJ a fost înştiinţată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa prin adresa nr.
304120/31.01.2015, înregistrată sub nr. 2076/06.02.2015, despre neregulile constatate. Din procesele verbale de contravenţie emise pe numele operatorul de transport SC Grup Atyc SRL se desprind următoarele:
– Operatorul de transport SC Grup Atyc SRL a utilizat în mod repetat pe traseul cod: 116 Găeşti – Valea Mare – Ludeşti o serie de autovehicule, altele decât cele titulare, încălcând astfel prevederile legale.
– Operatorul de transport SC Grup Atyc SRL a utilizat în executarea serviciului de transport, autovehicule cu un punctaj mai mic decât cel cu care s-a licitat în vederea adjudecării traseului.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro