Reţinuţi pentru lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti au reţinut pentru 24 de ore cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 31 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.
Din cercetări a reieşit că, la data de 10 mai a.c., pe fondul unui conflict spontan, bănuiţii ar fi agresat fizic doi bărbaţi de 42 şi 44 de ani, din Pietrari şi ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei acestora.Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu, fapte prevăzute de art. 193 şi art. 224 din Codul Penal, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.
Totodată, pe parcursul acestei zile, cei în cauză vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Europa şi criza economică

Este importantă măsurarea percepţiilor europenilor asupra acţiunilor UE de contracarare a crizei economice şi financiare, acum, înaintea alegerilor pentru Parlamentul European. Această anchetă, desfăşurată prin interviuri directe cu 27. 218 cetăţeni UE (pe teren, de la jumatatea lui ianuarie până la jumătatea lui februarie), demonstrează o preocupare colectivă pentru problema […]